Ακουστικά Bαρηκοΐας με δυνατότητες streaming και ασύρματης επικοινωνίας με τη smart συσκευή σας

Ακουστικά Bαρηκοΐας με δυνατότητες streaming και ασύρματης επικοινωνίας με τη smart συσκευή σας

Tα σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας προσφέρουν στον χρήστη τη δυνατότητα να ακούει όλους τους ήχους που τον περιβάλλουν, αλλά και να τους κατανοεί ώστε να μπορεί να συμμετέχει σε μια συζήτηση, να δει τηλεόραση, να ακούει τους καθημερινούς ήχους γύρω του όπως τα αυτοκίνητα, τα πουλιά που κελαηδούν κλπ.

Οι δυνατότητες που προσφέρουν τα σύγχρονα ακουστικά όμως δεν σταματούν εκεί. Τα τελευταίας γενιάς ακουστικά βαρηκοΐας προσφέρουν στον χρήστη ατελείωτες δυνατότητες streaming και απευθείας επικοινωνίας με το κινητό του τηλέφωνο.

Είναι χαρακτηριστικά τα οποία αναβαθμίζουν την εμπειρία ήχου του χρήστη αλλά και τον βοηθούν σημαντικά στην καθημερινότητά του.

 

Ποια τα οφέλη της χρήσης Ακουστικών Βαρηκοΐας με ενσωματωμένη λειτουργία Bluetooth®;

 

Τα Ακουστικά Βαρηκοΐας που χρησιμοποιούν τεχνολογία Bluetooth® προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στον χρήστη.

Συνδέοντας τα ακουστικά σας με την κινητή σας συσκευή iPhone, iPad και επιλεγμένες Android συσκευές, μπορείτε να ακούσετε με υψηλή ποιότητα ήχου μουσική, βίντεο, podcasts, κλπ. απευθείας στα ακουστικά σας, αλλά και να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις.

Ταυτόχρονα όμως, τα ακουστικά βαρηκοΐας θα συνεχίσουν να συλλαμβάνουν σημαντικούς ήχους γύρω σας, όπως τον ήχο ενός αυτοκινήτου που πλησιάζει ή ενός ανθρώπου που σας μιλάει, ώστε να μη χάνετε την επαφή με το περιβάλλον γύρω σας και να μη ρισκάρετε την ασφάλειά σας.

Επιπλέον, μέσω του Bluetooth μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά βαρηκοΐας σας με διάφορα αξεσουάρ για περισσότερες δυνατότητες streaming.

Ακόμα και αν η συσκευή σας δεν υποστηρίζει την απευθείας μετάδοση στα ακουστικά σας, υπάρχει η επιλογή του απομακρυσμένου μικρόφωνου, που τα συνδέει ασύρματα με το κινητό σας τηλέφωνο, προσφέροντας τη δυνατότητα για hands-free τηλεφωνικές κλήσεις.

Επίσης, μέσω αυτού του αξεσουάρ, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τον συνομιλητή σας σε θορυβώδη περιβάλλοντα, καθώς η συσκευή συλλαμβάνει την ομιλία και τη μεταδίδει απευθείας στα ακουστικά βαρηκοΐας σας. Για παράδειγμα, αν βρίσκεστε σε μια ομιλία, μπορεί ο ομιλητής να φορέσει τη συσκευή, ώστε η φωνή του να μεταδίδεται απευθείας στα ακουστικά σας.

Όταν φοράμε ακουστικά βαρηκοΐας, η ακρόαση της τηλεόρασης μερικές φορές μας δυσκολεύει. Πόσες φορές βλέπετε με την οικογένειά σας τηλεόραση και σας παραπονιούνται ότι δυναμώνετε την ένταση;

Με τα ακουστικά που διαθέτουν λειτουργία Bluetooth, αυτό πλέον δεν αποτελεί πρόβλημα ,καθώς υπάρχει δυνατότητα απευθείας streaming του ήχου της τηλεόρασης στα ακουστικά σας, μέσω της συσκευής TV Adapter, χωρίς να επηρεάζονται τα επίπεδα ακρόασης για τους γύρω σας.

 

Θυμηθείτε να έχετε πάντα διαθέσιμες μπαταρίες μαζί σας ή να έχετε φορτισμένα τα ακουστικά σας καθώς καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία όταν κάνουν streaming.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες streaming και σύνδεσης των ακουστικών βαρηκοΐας, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα κέντρα του δικτύου Ευήκοον.

Αναζήτηση

Καταστήματα