Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία,τα ασφαλιστικά ταμεία καλύπτουν πλήρως το κόστος Συστήματος Κοχλιακού Εμφυτεύματος, που περιλαμβάνει το χειρουργικό και το τεχνικό κομμάτι, εφόσον αυτό γίνει σε ένα αναγνωρισμένο από το κράτος Κέντρο Κοχλιακών Εμφυτευμάτων. Ο ασθενής έχει τη δυνατότητα τοποθέτησης σε ιδιωτική κλινική, σε αυτή όμως την περίπτωση υπάρχει κόστος συμμετοχής από την πλευρά του ασφαλισμένου.
Για τους υφιστάμενους χρήστες, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, καλύπτεται η αντικατάσταση του επεξεργαστή ήχου, χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου. Επίσης οι ασφαλισμένοι χρήστες κοχλιακών εμφυτευμάτων δικαιούνται, κατόπιν ιατρικής γνωμάτευσης, 30 μπαταρίες ανά μήνα και 2 καλώδια σύνδεσης του επεξεργαστή ήχου με την κεραία ανά έτος, με ποσοστό συμμετοχής επίσης 25% της τρέχουσας αξίας αγοράς τους.
Για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαδικασία τοποθέτησης κοχλιακού εμφυτεύματος, αντικατάστασης του επεξεργαστή ήχου ή για όποια άλλη απορία σχετικά με τα προϊόντα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
 

Ενημερωθείτε για την προσφορά απόκτησης εφεδρικού επεξεργαστή !!!