Αυτό που κάνει μία εταιρεία να έχει ηγετικό ρόλο σε ένα χώρο είναι παράγοντες,όπως η οργάνωσή της, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες, η υποδομή και τα μέσα που έχει στη διάθεσή της, ο τρόπος που αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κατάσταση και γενικά ο τρόπος λειτουργίας της. Έτσι και εμείς φροντίζουμε να θέτουμε ψηλά τα στάνταρ μας, σαν γενική εικόνα, αλλά και σε κάθε έναν από αυτούς τους τομείς ξεχωριστά.

Η εταιρεία Ευήκοον διαθέτει καταστήματα εξυπηρέτησης λιανικής σε πολλές περιοχές τις Αττικής και σε περιοχές στην υπόλοιπη Ελλάδα. Κάθε κατάστημα πλαισιώνεται από εξειδικευμένο ακοοπροθετιστή και όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών της. Ενημερωτικά φυλλάδια για τα προϊόντα, καθώς και αναλώσιμα είναι κάτι που μπορεί να προμηθευτεί ο πελάτης, άμεσα προσερχόμενος σε ένα κατάστημα.

Untitled-2
Η Ευήκοον διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο στα κεντρικά γραφεία της, όπου γίνονται οι επί παραγγελία κατασκευές ακουστικών και εκμαγείων, καθώς και οι επισκευές παντός τύπου ακουστικών βαρηκοΐας. Το εργαστήριο είναι πιστοποιημένο και πληροί τις προδιαγραφές των οίκων του εξωτερικού που αντιπροσωπεύει, που βεβαιώνεται με συνεχείς ελέγχους που διενεργούνται από αυτούς. Επανδρώνεται με ειδικά εκπαιδευμένους στον τομέα των ακουστικών Μηχανικούς Βιοϊατρικής τεχνολογίας, που με διαρκείς εκπαιδεύσεις είναι πάντα ενήμεροι για την τρέχουσα τεχνολογία στο χώρο.
 LAB
Ο τομέας διακίνησης εγγυάται την εξυπηρέτηση των πελατών λιανικής και χονδρικής της εταιρείας, διαθέτοντας μεγάλο φυσικό απόθεμα πολλών τύπων ακουστικών, αλλά και ανταλλακτικών για την άμεση εξυπηρέτηση. Ειδικοί ακοοπροθετιστές είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν ειδικές περιπτώσεις πελατών, όπως πελάτες με δυσκολία μετακίνησης, προσφέροντας δωρεάν κατ’ οίκον επισκέψεις, καθοδήγηση για επίλυση απλών προβλημάτων μέσω τηλεφώνου, καθώς και να προσφέρουν βοήθεια σχετικά με τις διαδικασίες που αφορούν στη συμμετοχή των ασφαλιστικών ταμείων.
Επειδή η συνεχής εκπαίδευση επιβάλλεται σε ένα τεχνολογικό προϊόν και δη ιατρικό, διοργανώνονται συνεχώς εκπαιδευτικά σεμινάρια στον ειδικό χώρο που διαθέτει η εταιρεία, γι’αυτό το σκοπό, για τους συνεργάτες της, όπου πραγματοποιούνται εκπαιδεύσεις από ειδικούς επιστήμονες των οίκων του εξωτερικού για κάθε τι νέο που πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά.
SEMINAR
Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω είναι η συνταγή της επιτυχημένης παρουσίας της εταιρείας Ευήκοον πάνω από 20 έτη στο χώρο. Ο τρόπος λειτουργίας μας με αυτά τα εφόδια είναι ευέλικτος, με επίκεντρο τις ανάγκες του πελάτη και την εξυπηρέτησή του σε όλους τους τομείς. Με όλα τα παραπάνω, δεν έχετε παρά, απλώς, να μας εμπιστευθείτε την ακοή σας!