Τι να προσέχετε κατά την αγορά ακουστικών βαρηκοΐας!

Τι να προσέχετε κατά την αγορά ακουστικών βαρηκοΐας!

Η βαρηκοΐα χρήζει εξατομικευμένης αντιμετώπισης καθώς ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και διαφορετικές ανάγκες. Είναι σημαντικό να επισκεφθείτε ένα κατάστημα που διαθέτει εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό. Σε κάθε χώρο του ΕΥΗΚΟΟΝ σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα τις ανάγκες του καθενός εξατομικευμένα διαθέτοντας την εξειδίκευση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Επιλογή κατάλληλου τύπου ακουστικού για τη βαρηκοΐα σας

Στο δίκτυο καταστημάτων ΕΥΗΚΟΟΝ μπορείτε να βρείτε διάφορους τύπους και μοντέλα ακουστικών. Ο εξειδικευμένος ακοοπροθετιστής της ομάδας μας θα σας προτείνει το κατάλληλο ακουστικό που θα καλύπτει τις ανάγκες σας, αφού πρώτα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες μετρήσεις. Όπως αναφέραμε παραπάνω, η κάθε βαρηκοΐα είναι μοναδική, συνεπώς η λύση στο πρόβλημα ακοής πρέπει να είναι εξατομικευμένη.

Πότε απαιτείται η χρήση δύο ακουστικών βαρηκοϊας;

Όταν υπάρχει αμφοτερόπλευρη βαρηκοΐα (δηλαδή και στα δύο αυτιά), είναι σημαντικό να επενδύσετε σε δύο ακουστικά, και όχι μόνο σε ένα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη διάκριση των ήχων
ειδικά σε θορυβώδες περιβάλλον.

Εμπιστευθείτε την ακοή σας σε εξειδικευμένο κέντρο ακοής με άρτια
καταρτισμένους ακοοπροθετιστές.

Πριν προχωρήσετε στην αγορά των δικών σας ακουστικών βαρηκοΐας, κάντε μια πολύ καλή έρευνα για να βρείτε ένα κατάστημα που θα σας βοηθήσει να επιλέξτε τα κατάλληλα ακουστικά βαρηκοΐας εξατομικευμένα για εσάς. Στο EYHKOON οι εξειδικευμένοι ακοολόγοι μας έχουν όλη τη διάθεση αλλά και την κατάρτιση ώστε με σεβασμό και κατανόηση να σας βοηθήσουν να κάνετε την πιο αποτελεσματική για εσάς επιλογή ακουστικών βαρηκοΐας !

Να θυμάστε πως η τεχνική υποστήριξη μετά την αγορά είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή του κατάλληλου ακουστικού.

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη μέσα από το δίκτυο
καταστημάτων που αναπτύσσεται συνεχώς χάρη στην αγάπη μας για να βελτιώσουμε
την ποιότητα της ζωής σε όποιον το έχει ανάγκη!

Αναζήτηση

Καταστήματα