Συμβουλευτική υποστήριξη

Συμβουλευτική υποστήριξη

Πολλές φορές ο βαρήκοος αρνείται να χρησιμοποιήσει ακουστικά βαρηκοΐας καθώς θεωρεί πως τα ακουστικά βαρηκοΐας κάνουν θόρυβο, βουίζουν, δε συνηθίζονται εύκολα και πολλά ακόμα. Όλα αυτά είναι μύθος! Όσο σημαντική είναι η παρέμβαση για την επίλυση της βαρηκοΐας, άλλο τόσο σημαντική είναι και η συμβουλευτική υποστήριξη των χρηστών, ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με την κατάσταση που αντιμετωπίζουν, να είναι ξεκάθαρη η πορεία που θα ακολουθηθεί για την επίλυσή της, καθώς και να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες.

Ξεκινώντας πριν από την απόφαση για την αγορά ακουστικών βαρηκοΐας, ο εξειδικευμένος ακοοπροθετιστής της ΕΥΗΚΟΟΝ θα μας εξηγήσει την κατάσταση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, το αποτέλεσμα που πρέπει να περιμένουμε, ενώ επίσης θα ενημερωθεί ο χρήστης για τη λειτουργία των ακουστικών βαρηκοΐας, τον τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται, καθώς και άλλες μικρές, σημαντικές όμως λεπτομέρειες, σχετικά με τη χρήση τους.

Είναι απαραίτητο πως για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, βασική προϋπόθεση αποτελεί η ενεργή συμμετοχή του χρήστη, ώστε να καταστεί δυνατή η εξατομίκευση στην ανάγκες του. Ο διάλογος με τον ειδικό ακοοπροθετιστή είναι ο τρόπος μέσω του οποίου θα εξαλειφθούν οι επιφυλάξεις, ενώ παράλληλα θα επιλυθούν όποιες λεπτομέρειες και ανησυχίες απασχολούν το χρήστη σε σχέση με την ακουστική του αποκατάσταση. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης της εταιρείας ΕΥΗΚΟΟΝ θα είναι πάντα δίπλα σας για να ακούσει τους προβληματισμούς σας και να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γύρω από την αποκατάσταση της βαρηκοΐας.

Αναζήτηση

Καταστήματα