Αρχική Η Εταιρία Επικοινωνία Αγγλική Έκδοση
Βαρηκοΐα Προϊόντα Συχνές Ερωτήσεις Δίκτυο καταστημάτων Χρήσιμοι σύνδεσμοι Νέα-Ειδήσεις Ευκαιρίες Συνεργασίας

Η εταιρία είναι επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των μεγάλων οίκων της Δανίας GnResound και Oticon. Και οι δύο οίκοι είναι εφάμιλλης ποιότητας, εξίσου αναγνωρισμένοι και καταξιωμένοι στο χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας στην παγκόσμια αγορά. Ο λόγος που η εταιρία αντιπροσωπεύει και τους δύο οίκους είναι ότι μπορεί με αυτόν τον τρόπο να παρέχει μεγαλύτερη ποικιλία στον καταναλωτή στην επιλογή του ακουστικού. Επίσης έτσι βρίσκεται η καταλληλότερη λύση στο θέμα της απώλειας ακοής, που οδηγεί με τη σειρά της στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

Παρακάτω παρουσιάζεται ένα μικρό δείγμα κάποιων τύπων ακουστικών βαρηκοΐας

Ενδοκαναλικό ακουστικό (CIC) – ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΟΡΑΤΟ 


Εσωτερικό ακουστικό (ΙΤΕ)


 


Κλασσικό οπισθοωτιαίο ακουστικό (BTE)


     

Εδώ βλέπετε τις οπτικές διαφορές

 


Νέας τεχνολογίας οπισθοωτιαίο ακουστικό με το μεγάφωνο μέσα στο αυτί (RITE)      

Εσωτερικό ακουστικό με το μικρόφωνο μέσα στην έλικα (Remote Microphone)


              
Για περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και για να δείτε τα μοντέλα από κοντά επικοινωνήστε με κάποιο κατάστημα του δικτύου καταστημάτων «ΕΥΗΚΟΟΝ» για να εξυπηρετηθείτε.

Όσον αφορά στα αναλώσιμα ακουστικών μπορείτε να προμηθευτείτε μπαταρίες για τα ακουστικά σας, φίλτρα, ταμπλέτες και συσκευές αφύγρανσης κ.α., καθώς επίσης κατασκευάζονται ωτοασπίδες στα δικά σας μέτρα.

Για ακουστικά νέας τεχνολογίας μπορείτε να προμηθευτείτε συσκευές για χρήση με το σταθερό τηλέφωνο, για το κινητό τηλέφωνο (μέσω της τεχνολογίας Bluetooth), για την παρακολούθηση τηλεόρασης και την ακρόαση μουσικής.